Ervaringen

Persoonlijke ervaringen van deelnemers aan de wekelijkse lessen en/of de Deep REST Sunday specials.

Hanna (26)

"De restorative lessen zijn zeker aan te raden! Super fijne lessen die zorgen voor veel rust en ontspanning. Heerlijk om op deze manier tijd voor jezelf te hebben. Merk dat ik door de lessen van Nerini dichter bij mijzelf kom en meer energie heb gedurende de week. Nerini is een top docente, die niet alleen fijne yoga lessen geeft maar waarvan ik ook veel leer op gebied van persoonlijke ontwikkeling." 

Lisa (64)

"Bij Nerini kom je tot rust. Naderhand werkt deze yoga nog door en voel je, je rustiger en kom je steeds meer in je kracht te staan".

Koen (36)

Een beetje impulsief had ik mij ingeschreven voor de 5 lessen Deep Rest, maar na de eerste les heb ik er zeker geen spijt van gekregen. Toen ik na de les hoorde dat de volgende les pas in maart zou zijn, dacht ik:.. ,,Nee, dan pas!??” 

Het is voor mij echt een heel erg prettig idee dat je naast de drukke week een moment in de week hebt, dat je stil kan en mag staan bij jezelf.

 

Even de drukte en verwachtingen van het werk los kan laten en even luisteren naar jezelf. Even niet met actualiteiten bezig zijn, maar met de eigen actualiteit van het hier en nu.

 

Omdat ik het in het dagelijks leven waarschijnlijk te weinig doe, duurt het wat langer voordat ik in die rust komt. De duur van de les is daarom ook perfect voor mij.

Na de les voelde ik echt een kalmte en ruimte in mijn hoofd die ik niet vaak voel. Fijn dat er een thema aan verbonden is.

Dus een fijne bijeenkomst, je hebt een erg prettige stem en ik vind het fijn dat je actief bent op social media om blijvend te inspireren.

Geerte (32)

Nerini begeleidt haar yogalessen heel goed en zoekt naar een oplossing op maat als bepaalde houdingen niet geschikt zijn voor jouw lichaam. Ze geeft haar lessen op een authentieke manier vorm en creëert daarbij een sfeer waarin alle ruimte en veiligheid is om jezelf te zijn.