zo 28 apr. | Home of Zen

Deep rest Sunday

Pure verwennerij op de zondag middag. Twee uur lang diepe ontspanning opzoeken met Restorative Yoga en Yoga Nidra.
Registratie is afgesloten
Deep rest Sunday

Tijd en locatie

28 apr. 2019 14:00 – 16:00
Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem, Nederland

Over het evenement

Pure verwennerij. Twee uur lang diepe ontspanning opzoeken. Ontstressen en opladen op de zondag middag. Het motto is: even niets moeten, maar gewoon zijn.

Wat je zult ervaren tijdens deze les?

Diepe rust. De rust die je ontvangt tijdens Restorative yoga en yoga Nidra. Hoe deze rust verschilt van andere vormen van ontspanning? Door het bewust loslaten van alle zintuigen (op het horen na), door het volledig naar binnen keren, ontlasten we het deel van ons zenuwstelsel welke constant nieuwe prikkels en informatie te verwerken krijgt. Hierdoor kom je uit de ook wel genoemde “fight or flight” modus en schakelt je lichaam over in de “rest and digest” modus.

Een gevoel van diepe ontspanning en frisse nieuwe energie is het resultaat.

Restorative yoga draait volledig om ontspanning. Ondersteund door bolsters en dekentjes wordt de houding perfect afgestemd op jouw lichaam. Zodat je lichaam volledig kan loslaten en in een staat van diepe ontspanning terecht komt.

Gevolgd door een Yoga Nidra sessie, een liggende begeleide meditatie. De meditatie begeleid je naar een staat tussen slapen en bewustzijn. Hierdoor wordt het diep helende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd.

Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan de effecten van 4 uur slaap!

Na de les staat er ook nog een heerlijk kopje ontspannende kruidenthee op je te wachten samen met een Ayurvedische lekkernij.

Elke Deep rest Sunday staat de les in een bepaald thema. Dit keer is het Thema: "Uit je hoofd, in je hart"

Hoe kom je uit je hoofd en maak je weer contact met je lichaam, met je hart? Ik leer je tools om weer dichtbij jezelf te komen. Door ruimte en rust te creëren in je hoofd, door alle gedachten heen. We vertragen, verdiepen en komen zo steeds meer vanuit ons hoofd terug in ons lichaam en uiteindelijk maken we de connectie met ons hart. Minder piekeren en de controle vast proberen te houden en meer loslaten door te vertrouwen op jezelf ;)! Voor een leven, meer vanuit je hart.

Prijs: 24 euro (inclusief hapje en drankje)

Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met me op!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Deep rest Sunday 28 april
    €24
    €24
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement