zo 28 jul. | WoodWorks Yoga

Deep REST Sunday - "Finding your FLOW"

Twee uur lang, diepe rust opzoeken met Restorative Yoga en Yoga Nidra. Even niets moeten, maar gewoon zijn. Pure verwennerij! Het thema van deze maand: "Finding your flow"
Registratie is afgesloten
Deep REST Sunday - "Finding your FLOW"

Tijd en locatie

28 jul. 2019 14:00 – 16:00
WoodWorks Yoga, Tooropstraat 43, 6813 KS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Pure verwennerij. Twee uur lang diepe ontspanning opzoeken. Ontstressen en opladen op de zondag middag. Het motto is: even niets moeten, maar gewoon zijn.

Wat je zult ervaren tijdens deze les?

Diepe rust. De rust die je ontvangt tijdens Restorative yoga en yoga Nidra. Hoe deze rust verschilt van andere vormen van ontspanning? Door het bewust loslaten van alle zintuigen (op het horen na), door het volledig naar binnen keren, ontlasten we het deel van ons zenuwstelsel welke constant nieuwe prikkels en informatie te verwerken krijgt. Hierdoor kom je uit de ook wel genoemde “fight or flight” modus en schakelt je lichaam over in de “rest and digest” modus.

Een gevoel van diepe ontspanning en frisse nieuwe energie is het resultaat.

Restorative yoga draait volledig om ontspanning. Ondersteund door bolsters en dekentjes wordt de houding perfect afgestemd op jouw lichaam. Zodat je lichaam volledig kan loslaten en in een staat van diepe ontspanning terecht komt.

Gevolgd door een Yoga Nidra sessie, een liggende begeleide meditatie. De meditatie begeleid je naar een staat tussen slapen en bewustzijn. Hierdoor wordt het diep helende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd.

Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan de effecten van 4 uur slaap!

Na de les staat er ook nog een heerlijk kopje ontspannende kruidenthee op je te wachten samen met een gezonde lekkernij.

Elke Deep rest Sunday staat de les in een bepaald thema. Dit keer is het Thema: "Finding your FLOW"

Hoe kom je in een staat van "flow" terecht? Ken je die momenten, dat alles voelt alsof het vanzelf gaat? Dat je precies de juiste mensen ontmoet en de juiste kansen aantrekt? Dat je, je helemaal in je element voelt? In je eigen flow? Je mindset speelt hierbij een ontzettend grote rol! Hier kun je dus ook zelf de controle over nemen en daar ga ik je bij helpen tijdens de les. De elementen water en wind staan tijdens de houdingen centraal en helpen om de flow weer terug te vinden in je lijf. We laten de ademhaling weer stromen en de energie in je lichaam. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Uitverkocht
  Ticket Deep REST Sunday 28/07
  €24
  €24
  0
  €0
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement