zo 24 nov. | WoodWorks Yoga

Deep REST Sunday - "In balans"

Twee uur lang, diepe rust opzoeken met Restorative Yoga en Yoga Nidra. Even niets moeten, maar gewoon zijn. Pure verwennerij! Het thema van deze maand: "In balans"
Registratie is afgesloten
Deep REST Sunday - "In balans"

Tijd en locatie

24 nov. 2019 14:00 – 16:00
WoodWorks Yoga, Tooropstraat 43, 6813 KS Arnhem, Nederland

Over het evenement

Pure verwennerij. Twee uur lang diepe ontspanning opzoeken. Ontstressen en opladen op de zondag middag. Het motto is: even niets moeten, maar gewoon zijn.

Wat je zult ervaren tijdens deze les?

Diepe rust. De rust die je ontvangt tijdens Restorative yoga en yoga Nidra. Hoe deze rust verschilt van andere vormen van ontspanning? Door het bewust loslaten van alle zintuigen (op het horen na), door het volledig naar binnen keren, ontlasten we het deel van ons zenuwstelsel welke constant nieuwe prikkels en informatie te verwerken krijgt. Hierdoor kom je uit de ook wel genoemde “fight or flight” modus en schakelt je lichaam over in de “rest and digest” modus.

Een gevoel van diepe ontspanning en frisse nieuwe energie is het resultaat.

Restorative yoga draait volledig om ontspanning. Ondersteund door bolsters en dekentjes wordt de houding perfect afgestemd op jouw lichaam. Zodat je lichaam volledig kan loslaten en in een staat van diepe ontspanning terecht komt.

Gevolgd door een Yoga Nidra sessie, een liggende begeleide meditatie. De meditatie begeleid je naar een staat tussen slapen en bewustzijn. Hierdoor wordt het diep helende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd.

Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan de effecten van 4 uur slaap!

Na de les staat er ook nog een heerlijk kopje ontspannende kruidenthee op je te wachten samen met een gezonde lekkernij.

Elke Deep rest Sunday staat de les in een bepaald thema. Dit keer is het Thema: "In balans"

Deze les staat in het teken van balans en harmonie. Je weet hoe belangrijk het is voor jezelf om je rust te pakken, maar tegelijkertijd wil je ook zoveel. Je bent enthousiast en ambitieus. Je hebt niet alleen jezelf om voor te zorgen, maar ook de mensen om je heen. Hoe houd je dit in balans voor jezelf?  

We oefenen met houdingen en ademhalingsoefeningen die je balans en helderheid geven. 

Samen keren we naar binnen voor wat introspectie. Wat betekent balans voor jou? Hoe zou dit er voor jou uitzien? Ik rijk je tools aan om dit ook echt met je mee te nemen en in de praktijk te kunnen brengen. Voor meer balans, flow en harmonie in je leven!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Losse ticket
    €24
    €24
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement