zo 26 mei | Woodworks Yoga

Deep REST Sunday - "Rooting down, to rise up"

Twee uur lang, diepe rust opzoeken met Restorative Yoga en Yoga Nidra. Even niets moeten, maar gewoon zijn. Pure verwennerij! Het thema van deze maand: "Rooting down, to rise up"
Registratie is afgesloten
Deep REST Sunday - "Rooting down, to rise up"

Tijd en locatie

26 mei 2019 14:00 – 16:00
Woodworks Yoga, Tooropstraat 43, 6813 KT Arnhem, Nederland

Over het evenement

Pure verwennerij. Twee uur lang diepe ontspanning opzoeken. Ontstressen en opladen op de zondag middag. Het motto is: even niets moeten, maar gewoon zijn.

Wat je zult ervaren tijdens deze les?

Diepe rust. De rust die je ontvangt tijdens Restorative yoga en yoga Nidra. Hoe deze rust verschilt van andere vormen van ontspanning? Door het bewust loslaten van alle zintuigen (op het horen na), door het volledig naar binnen keren, ontlasten we het deel van ons zenuwstelsel welke constant nieuwe prikkels en informatie te verwerken krijgt. Hierdoor kom je uit de ook wel genoemde “fight or flight” modus en schakelt je lichaam over in de “rest and digest” modus.

Een gevoel van diepe ontspanning en frisse nieuwe energie is het resultaat.

Restorative yoga draait volledig om ontspanning. Ondersteund door bolsters en dekentjes wordt de houding perfect afgestemd op jouw lichaam. Zodat je lichaam volledig kan loslaten en in een staat van diepe ontspanning terecht komt.

Gevolgd door een Yoga Nidra sessie, een liggende begeleide meditatie. De meditatie begeleid je naar een staat tussen slapen en bewustzijn. Hierdoor wordt het diep helende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd.

Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan de effecten van 4 uur slaap!

Na de les staat er ook nog een heerlijk kopje ontspannende kruidenthee op je te wachten samen met een gezonde lekkernij.

Elke Deep rest Sunday staat de les in een bepaald thema. Dit keer is het Thema: "Rooting down, to rise up"

Door het beoefenen van grondende houdingen, maken we diep contact met ons lichaam. Vertragen en verdiepen we onze energie. Het element aarde staat hierbij centraal. Hierbij horen de kwaliteiten, vertrouwen en stabiliteit. Stevig in je schoenen staan. Dicht bij jezelf blijven en je daar veilig voelen. Dit contact met jezelf zorgt ervoor dat je volledig gegrond in het hier en nu staat, vol met vertrouwen in jezelf, in je lichaam en de wereld om je heen.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Ticket Deep REST Sunday 26 Mei
  €24
  €24
  0
  €0
 • Voordeel kaartje - 3 in 1
  €60
  €60
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement