Heart♡core sessions

Wat je hiervan kan verwachten?

Dit zal een videoles van een uur zijn waarin al mijn ervaring en expertise vanuit yoga en meditatie samen komen. Elke les zal een combinatie zijn van verschillende technieken om het contact met je CORE, je hart en je lichaam te versterken. Om je terug in contact te brengen met je diepste kern, waarin jouw ongekende kracht en eindeloze mogelijkheden opgeslagen liggen en je te leren navigeren vanuit deze kern.

 

Denk hierbij aan meditatie, ademhalingsoefeningen, Restorative yoga houdingen, Yoga Nidra, visualisatie, Mindfulness.

 

Kortom, precies zoals je dit van mij gewend bent, volledig vanuit diepe rust, liefde en vertrouwen.

 

Wanneer?

Wanneer het jou uitkomt! 

Je ontvangt maandagochtend de videoles van de week en het een week om deze te bekijken wanneer het jou het beste uitkomt

 

Kosten?

Proefles

Je eerste proefles is gratis

Je kunt dan even wennen en uitproberen of het iets voor jou is en of het thuis beoefenen via een videoles ook iets is wat je prettig vindt.

Meldt je aan voor een proefles door een mailtje te versturen naar yogininerini@gmail.com met als onderwerp proefles.

 

Losse les

Wil je af en toe een losse les meedoen dan zijn de kosten 

7,50 per losse les

 

Abonnement

Wil je graag elke week de videoles ontvangen dan is het voordeliger voor je om voor deze optie te gaan. Je betaald dan 22,- per maand en dus 

5,50 per les

Je kunt dit elke maand opzeggen

Momenteel is de betaling van het abonnement alleen te voldoen via creditcard. Is dit niet handig voor je? Stuur een mail naar yogininerini@gmail.com en ik stuur je een tikkie toe!

Hoe werkt het?

Wanneer je, je aanmeldt ontvang je maandagochtend een link naar de videoles. De videoles blijft vervolgens de hele week online staan en kun je bekijken op het moment dat jou het beste schikt. Na een week gaat de les dan wel weer offline.

Kortom: Je hebt een week de tijd om de videoles te bekijken.

 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.