Over mij

Hoi Lieve Yogi,

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Ik ben Nerini en het delen van Restorative Yoga en de diepe rust die deze vorm van Yoga je brengt is mijn passie. Om deze reden ben ik een yoga docente gespecialeerd in Restorative Yoga. Om deze prachtige yoga vorm te complimenteren zul je elementen van Mindfulness meditatie en Yoga Nidra terugvinden in mijn lessen. Evenals genoeg ruimte voor introspectie. Deze lessen geef ik nu voornamelijk in Arnhem en omgeving.

Sinds jongs af aan voelde ik me al aangetrokken tot de wereld van yoga en de oude geschriften en tradities waaruit dit is ontstaan. Na een aantal jaar verschillende vormen van yoga beoefend te hebben, leerde ik tijdens een moeilijke periode in mijn leven Restorative yoga kennen. Het bracht mij de lang gezochte connectie met mijn lichaam en emoties terug. Het hielp me te leren ontspannen, los te laten en mijzelf van binnenuit weer te helen. Ik voelde al heel snel hoe ontzettend krachtig de helende effecten van diepe ontspanning zijn en hoe ongelofelijk veel positief effect dit heeft op elk gebied in je leven. Dit wilde ik delen met mensen!

 In 2017 besloot ik in het diepe te duiken en heb ik een Alignment based Vinyasa (200 RYT) opleiding gedaan en inmiddels afgerond. Zodat ik met voldoende kennis over het mensenlijk lichaam en aandacht voor de juiste uitlijning mijn lessen kan aanbieden. In 2018 heb ik een verdiepende training (50 RYT) in Restorative Yoga en Mindfulness meditatie gedaan. Ik blijf me constant ontwikkelen op het gebied van yoga en meditatie door mijn eigen practice te verdiepen en het blijven volgen van verschillende trainingen en workshops.

 

Dit alles om jou te begeleiden op jouw weg naar diepe ontspanning. Door te leren luisteren naar je lichaam en hart. Door weer dichter bij jezelf te komen. Door te leren loslaten, ontspannen en aan te komen in het hier en nu.

Voor een vitaler en gelukkiger leven, vanuit je hart.​​

Namasté,

Nerini​