Privéles 

Naast groepslessen bied ik ook individuele lessen aan. 

Waarom privéles?​​

Een privéles is volledig gericht en afgestemd op jouw behoeften. Samen bespreken we van te voren waar aan je wilt werken en wat je wilt bereiken. Aan de hand van jouw specifieke wensen.

Wanneer priveles?

Dit kan zijn omdat je specifieke lichamelijke klachten hebt waar je mee aan de slag wilt. Zoals rug- of schouderklachten, migraine, chronische pijn, om een paar voorbeelden te noemen. Als je door een emotioneel moeilijke tijd heen gaat zoals bijvoorbeeld een periode van rouw kunnen we ook werken aan een speciaal programma om je hierin te ondersteunen.

Dit kan natuurlijk ook als je geen specifieke klachten hebt, maar je eigen practice wilt verdiepen.

Kosten

Een gemiddelde privéles voor één persoon kost 60 euro (incl. BTW). Per persoon die hierbij komt reken ik 15 euro (incl. BTW) extra tot een maximum van drie persoon in totaal per les. Dit bedrag kan meer of minder worden, afhankelijk of er een ruimte gehuurd moet worden of dat je een pakket van meerdere lessen boekt.

Voor meer informatie stuur mij een bericht. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en een plan wat het beste bij jou past.

 

 

Groeps- privéles

​Lijkt het je leuk om een keer een privéles in groepsverband (meer dan 3 personen) te doen? Bijvoorbeeld met een groep vriendinnen , een bedrijfs- of familieuitje. Die mogelijkheid is er ook! Neem ook dan even contact op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Contact

Bedankt voor de inzending!