Wat je zult ervaren?

Diepe rust. De rust die je ontvangt tijdens Restorative yoga en yoga Nidra. Hoe deze rust verschilt van andere vormen van ontspanning? Door het bewust loslaten van alle zintuigen (op het horen na), door het volledig naar binnen keren, ontlasten we het deel van ons zenuwstelsel welke constant nieuwe prikkels en informatie te verwerken krijgt. Hierdoor kom je uit de ook wel genoemde “fight or flight” modus en schakelt je lichaam over in de “rest and digest” modus.

 

Een gevoel van diepe ontspanning en frisse nieuwe energie is het resultaat.

 

Restorative yoga draait volledig om ontspanning. Ondersteund door bolsters en dekentjes wordt de houding perfect afgestemd op jouw lichaam. Zodat je lichaam volledig kan loslaten en in een staat van diepe ontspanning terecht komt.

Gevolgd door een Yoga Nidra sessie, een liggende begeleide meditatie. De meditatie begeleid je naar een staat tussen slapen en bewustzijn. Hierdoor wordt het diep helende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd.

 

Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan de effecten van 4 uur slaap!

Tijdens de les begeleid ik je naar een staat van ontvankelijkheid, waarin je direct vanuit je lichaam en je hart ontvangt.

Na de les staat er ook nog een heerlijk kopje ontspannende kruidenthee op je te wachten samen met een gezonde lekkernij.

Hoe je naar huis zult gaan?

Lichter. Ontspannen. Opgeladen. Een stukje dichter bij jezelf. Meer in contact met je lichaam en je hart.